Gatebukk

Med gatebukker får du garantert den oppmerksomheten du vil ha! De er lette å plassere, og lette å skifte ut budskapet på. Vi har et stort utvalg av gatebukker til både utendørs og innendørs bruk i flere størrelser. Finn den perfekte bukken for ditt firma eller arrangement.
Benytt muligheten til å tiltrekke deg oppmerksomheten fra forbipasserende. Med en gatebukk skaper du enkelt interesse for dine produkter og tjenester ved å nå ut på gaten eller ut på kjøpesenteret med dine tilbud eller generelle informasjon. Våre gatebukker er produsert i god kvalitet og har lang holdbarhet du vil ha glede lenge av.

Det er viktig å kjøpe riktig gatebukk til ditt behov. Vi har gatebukker tilpasset forskjellige miljø, enten du trenger en enklere gatebukk som Gatebukk Standard, Gatebukk Klassisk, Gatebukk Buet med logofelt, Gatebukk Krittavle eller megler/visningsbukk, eller kraftigere gatebukker for vindfulle og regntunge utemiljø som Gatebukk Hardfør og Gatebukk Ekstra Hardfør. Behov for å synes ekstra godt utendørs? Da kan en av våre meget robuste storformat gatebukker Gatebukk Storformat XL Syklon eller Gatebukk XXXL være den rette for deg. Vil du synes i mørket kan du velge mellom Gatebukk LED eller Gatebukk A3 med LED lys, eller velge plakat til hvilken som helst gatebukk i refleks materiale. Velg mellom ulike materialer og størrelser til plakater.