Firmaprofilering

Profilartikler

Arbeidstøy

Vi tilbyr et bredt spekter av arbeidsklær fra ulike merker hos oss. Dette gir deg en enkel og effektiv mulighet til å markedsføre din bedrift på en unik måte!

Tektiler

Vi tilbyr et bredt spekter av arbeidsklær fra ulike merker hos oss. Dette gir deg en enkel og effektiv mulighet til å markedsføre din bedrift på en unik måte!

Annet

Vi tilbyr et mangfold av produkter som kan brukes til å profilere din bedrift, fra elektronikk til tekstiler til hjemmet eller kontoret. Uansett hvilken bransje du er i, har vi et bredt spekter av profileringselementer som kan tilpasses for å reflektere din bedriftsidentitet og skape merkevarebevissthet.

Rollup og bannerstand

En roll-up kan brukes overalt! Du ser de på messer, kjøpesentre, butikker, togstasjoner, konferanser, events, skoler, resepsjoner m.m. Grunnen er enkel; rolluper er en rimelig måte å få frem ditt budskap på, og de er i tillegg lette å transportere, plassere, sette opp og ta ned. Ny kampanje?

Beachflagg

Med beachflagg er bruksområdene mange, bruk de utendørs på bakken, gressplenen, i sanden eller i snøen, eller innendørs på messe, foran butikkinngangen din eller der du vil tiltrekke deg oppmerksomhet. Velg mellom flere ulike formater, størrelser og føtter tilpasset dine behov.

Gatebukk

Med gatebukker får du garantert den oppmerksomheten du vil ha! De er lette å plassere, og lette å skifte ut budskapet på. Vi har et stort utvalg av gatebukker til både utendørs og innendørs bruk i flere størrelser. Finn den perfekte bukken for ditt firma eller arrangement.

Benytt muligheten til å tiltrekke deg oppmerksomheten fra forbipasserende. Med en gatebukk skaper du enkelt interesse for dine produkter og tjenester ved å nå ut på gaten eller ut på kjøpesenteret med dine tilbud eller generelle informasjon. Våre gatebukker er produsert i god kvalitet og har lang holdbarhet du vil ha glede lenge av.