Rollup og bannerstand

En roll-up kan brukes overalt! Du ser de på messer, kjøpesentre, butikker, togstasjoner, konferanser, events, skoler, resepsjoner m.m. Grunnen er enkel; rolluper er en rimelig måte å få frem ditt budskap på, og de er i tillegg lette å transportere, plassere, sette opp og ta ned. Ny kampanje? Da kan du enkelt bytte ut banneret til rollup kassetten din!
Hos Markedsmateriell får du rolluper i alt fra små bordvarianter i A4 og A3 til hele 240 cm brede messevegger! Vi trykker i høy oppløsning på Ferrari Decolit som gir den beste kvalitet (eller PVC om ønsket). Velg mellom standard Klassisk modell, Premium med teleskopstang eller Eksklusiv for det litt luksuriøse preget.

Skap en helhet ved å sette sammen flere produkter! Sammen med en sammenleggbar messevegg, et mobilt messebord og et brosjyrestativ så har du en velfungerende stand på messe. Mulighetene er mange. Visste du at en stor og bred rollup uten trykk kan fungere som et storskjerm? Og med vår utendørs tosidige rollup kan du bringe budskapet ditt med deg ut overalt, et fint alternativ til gatebukk og beachflagg.

Har du spørsmål om våre produkter eller trenger råd og hjelp til design? Ta kontakt med oss på 55 31 96 50 eller firmapost@fototrykk.no